Köpenhamn och ingen hämnd

Jaha, igår var jag och Charre i Köpenhamn. Hade det riktigt nice! Träffade Jannica & Micke på Knutan på morgonen och Jannica frågade vart jag skulle. När jag sa att jag skulle till Köpenhamn skrattade hon. "Det ska vi med!"
Oh, jäklar med fina kläder det finns i den stan! Herregud, man skulle varit rik. Hittade världens billigaste klädaffär, Cubus släng dig i väggen! Heta underkläder hade de där också, men det hades inte råd med den där röda BH:n, tyvärr. Jag hade bara råd att äta korv medan Charre käkade grekisk buffé bara för jag tvunget skulle ha både linnet och byxorna, haha. Jag har blivit kär i Zara. Gud... lät lesbiskt, men jag menar affären alltså, haha. Köpte byxorna och linnet där. Köpte ett linne till på Mango och ett skärp men fick låna pengar av Charre till det. Har nog aldrig hänt förr? Nästa gång åker tusenlapparna fram när jag ska dit. Charre shoppade ju jävlar i det, men "di rige di kan" som pappa brukar säga, haha.
Höll på att bli dränkt på vägen hem, satan vad det regnade. Äh, det var... uppfriskande.

Jaha, ja annars är det som det brukar numera. Utom att Fia tror att jag försöker göra samma sak mot henne som hon gjorde mot mig. Skulle aldrig falla mig in, jag tänker aldrig sjunka till den nivån. Jag är usel på att hämnas också för jag får bara dåligt samvete om jag gör det. Dessutom ger det varken mig eller någon annan nån som helst glädje, så varför?
Jag tro inte på hämnd.

Helg igen. De återkommer...

Jaha, då har det varit helg igen. Det var en lång vecka som ledde fram till den men det är sådant man får på köpet.
I fredags skulle jag ut med Naffie. Efter stort velande fram och tillbaka så blev det så tillslut. Hon och jag satte oss på Hamnpaviljongen och drack lite cider/öl och sedan kom hennes kompisar och vi drog med dem till Tivoli. En av dem visade sig vara min personalplanerares, Stellas, brorson. Bäst att vara trevlig! Haha, nä då, det var ingen fara, han sa att hon förmodligen skulle sagt att han förtjänade det om jag slog ner honom och han skvallrade. Jag tror han har rätt.
Sen kom Jocke och Henke till Tivoli. Trevligt att ni också har masat er ut ur Jockes lägenhet! Naffie och jag dansade med dem och sånt och sen skulle Nathalie hem vid 2-tiden. Jag bestämde mig för att stanna med Jocke och Henke men när jag träffat Filippa och fått veta att Zandro var där gick jag en sväng för att se om jag kunde hitta honom. När jag kom tillbaka så var Jocke och Henke borta men Zandro satt där de suttit. Haha, lite ironi på det.
Så jaha, där var jag på Tivoli helt själv. Som tur var så visste jag att Navel, Cn, och Mattos också var där och jag hittade Mattos och Cn på scenen. Så det blev en massa svettigt dansande där med dem. Herregud, skaffa AC på stället? Jag kände mig återigen manlig där jag stod och torkade svetten ur pannan. Bokstavligen. De tar fram mannen i mig...
Nä. För att åter bli någorlunda seriös, haha. Så var det hem till Mattias sen. Jag hade långprat med Alex, Cn och honom sen. Haha, ja vi kom fram till att killar och tjejer inte förstår varandra bland mycket annat. Sen var det tal om att sova men det insåg jag av erfarenhet att det inte gick. Så vid 6 stack jag. Cn följde mig en bit på vägen och tackade för att nån fick honom att gå hem, haha.

I lördags var det jag och Charre som skulle ut. Hon kom ju hem från Rom ju den lyckosten! Haha, men vilka italienare det finns, I hardly believe it... Hon skulle upp och jobba så det blev inte så helhjärtat, men vi träffade iaf Jocke och Alex. Och sedan Pippi. Hans flickvän och hennes kompis, och så jag, Jocke och Alex stack mot Arom och Charre hem men jag och Frida (kompisen) pallade inte betala 100 spänn så vi stack till PL13 istället, bara vi två då. Hon var väldigt trevlig, hoppas vi träffas nån mer gång. Hur lyckades jag avsluta kvällen med Charre på en busshållplats med Frida? Wierd things keeps happening to me!
Me likie!

Shakira - Illegal

Först orginaltexten, sedan svensk översättning. Jag ville känna till varje ord för den är så smärtsamt träffande. Inte en fras som jag inte kunde ha skrivit själv!

Who would've thought that you could hurt me
the way you've done it
so deliberate, so determined
and since you have been gone
I bite my nails for days and hours
and question my own questions on and on 

So tell me now, tell me now
why you're so far away
when I'm still so close 

Chorus:
You don't even know the meaning of the words "I'm Sorry"
you said you would love me until you die
and as far as I know you're still alive, baby
and you don't even know the meaning of the words "I'm Sorry"
I'm starting to believe it should be illegal to deceive
a woman's heart... 

I tried so hard to be attentive
to all you wanted
always supportive, always patient
what did I do wrong?
been wondering for days and hours
it's clear is isn't here where you belong 

Anyhow, anyhow
I wish you both all the best
I hope you get along 

Chorus:x2 

Open heart, open heart
it should be illegal to deceive a woman's heart 

Open heart, open heart
it should be illegal to deceive a woman’s heart

-----------

Vem hade trott att du kunde såra mig?
Sättet du gjorde det på
Så avsiktligt, så beslutsamt
Och sedan du försvann
Biter jag på mina naglar i dagar och timmar
Och ställer mina egna frågor om och om igen 

Så berätta för mig nu, berätta för mig nu
Varför du är så långt borta
Medan jag fortfarande är så nära 

Ref.
Du vet inte ens innebörden i orden ”Förlåt mig”
Du sa att du skulle älska mig tills du dog
Och så vitt jag vet lever du fortfarande, baby
Och du vet inte ens innebörden i orden ”Förlåt mig”
Jag börjar tro på, att det borde vara olagligt
att bedra En kvinnas hjärta 

Jag ansträngde mig så att vara uppmärksam
På allt du ville ha
Alltid stöttande, alltid tålmodig
Vad gjorde jag för fel?
Jag har undrat i dagar och timmar
Det är uppenbart att det inte är här du hör hemma 

Hursomhelst, hursomhelst
Jag önskar er två allt det bästa
Jag hoppas ni kommer överens 

Ref. x2

Öppet hjärta, öppet hjärta
Det borde vara olagligt att bedra en kvinnas hjärta 

Öppet hjärta, öppet hjärta
Det borde vara olagligt att bedra en kvinnas hjärta

...

Jaha, då var man på bröllopsfest igår och tjänade 700 kr på att öppna och slänga ölflaskor och koka kaffe. Inte illa. Vän med Fia blev man igen i veckan men det blev ju kortvarigt. Det var i alla fall värt 700 kr så det var väl nån mening med det då.

Efter att vi hjälpt till där ute i Hasslarp åkte vi hem om och fixade oss lite, sen stack vi till stan. Vi skulle till Arom. Jag trodde Fia kom på där och då att hon skulle ringa Navel och dem men tydligen var det planerat sen innan att de skulle dit tillsammans. Han och Fia då. Ja, det var väl en trevlig kväll i allmänhet men oj vad jag visste att något inte stämde och att det hade med Fia att göra. Allt kan hon inte dölja för mig. Bara vad det var.
Sen stack vi hem till Mattos (jaja, Mattias då) och så deckade typ alla i en hög i hans säng, haha. Jag somnade dock inte för två stycken låg och snarkade mig i varsitt öra... hm. Så jag bestämde mig för att sticka hem (klockan var ju ändå halv 7 på morgonen) och när jag reser mig ligger mobilen där. Navels alltså. Jag satt länge med den i handen, la tillbaka den men bestämde mig för att jag ville nog ändå veta. Ja, tur att jag gjorde det man inte gör, läser andras sms. Det är lite att sjunka till er nivå, ja, men det var tur ändå.
Den ena försökte ljuga idag, den andra var tyst. Jag köper inga fler lögner. Den ena bad om ursäkt förra veckan, den andra tyckte inte ens att en ursäkt behövdes då. En ursäkt är ett minimum.
Exakt vad ni gjort/gör mig intresserar mig inte. Det är inte alls svartsjuka detta handlar om, det handlar om att ni går bakom ryggen på mig, är falska och vänder er mot mig. Att det bara går ut på att såra mig. Varför? Jag har inte gjort er någonting.
Ja, så nu kan ni dra båda två. Det ska bli skönt att slippa mig sa ni ju båda. Trevligt. Hoppas för er skull att ni verkligen menade det! Jag tycker inte att det ska bli skönt att slippa er, men det ska bli så skönt att slippa avslöja nya lögner hela tiden, att slippa tvivla på de man älskar, för jag är inte så jävla dum som jag ser ut. Nu vet jag vad ni går för åtminstone.
Ni kan inte behandla mig hur som helst, gränsen är passerad. Jag behöver inte sån vänskap som ni visat prov på, vem gör det? Enjoy each other!

Det är dags att börja ett nytt liv.

Jag är trött

I torsdags låg det ett kuvert på köksbordet och väntade på mig när jag kom från jobb. Socionomutbildningen Helsingborg, Campus; antagen vid andra uttaget. Wiiiiiee! Så nu ska jag bli socionom!

I torsdags kväll var det fika med Charre på Hauffes innan jag träffade jobbarkompisarna på Gröningen. Just när vi kommer står två stycken på händer och Robin kastar sig raklång på rygg i en totalmisslyckad volt och får näsblod. Åh, herregud! Haha. Zandro frågar Charre: "Var kommer du ifrån?" "Eh, Helsingborg liksom?" Haha, han trodde hon jobbade på Scandlines! Sen hade Charre skoskav och frös så hon gick hem och vi spelade kubb. Sen drog vi till Hamnpaviljongen och vidare till Zoobar och Mink. Jag kom in på Mink trots 20, men vakten frågade sin kollega "Öh, hon är bara 18?" Det tog 2 min innan jag förolämpat sa att jag faktiskt är 19 ½ snart. 18, ha! Det var läääänge sen ju.

Igår fyllde Fia 18. Katastrof från början till slut, japp. Det började med att Fia var sur för att det regnade och jag därmed inte ville åka ner i stan på dagen. Sen köpte jag & mamma en present till Fia på Väla och sen stack jag dit. Så kom hela tjocka släkten. Haha, nä, inte släkten då, men folket. Sen var det trevligt tills Navel, Cn & Mattos kom. Ja, inte för att alla de var dumma, inte alls, men dock.
FY FAN
,
det är det enda jag kan säga om åtminstone två av er som var där, kanske tre också! Ja, som en av er sa, jag borde nog slagit hårdare så ni minns det idag. Det gör ni ändå och det ska ni veta, det är inte glömt och kommer aldrig bli. Om ens förlåtet. Kan jag nånsin lita på nån av er igen? Nä, det vet jag innerst inne att jag inte kan. Ni har, som precis alla verkar ha, sina egna syften att fylla och skiter i om ni trampar på och krossar folk på vägen.
Sen slutade ju kvällen ännu bättre, oh ja, fullständig lycka nä "nr 2" dök upp också. Fan dig, att du ens kan göra så. När du dessutom sa vad du sa. Som sagt, jag kan inte lita på dig. Det verkar dock som att flera av de igår har ett hjärta av guld, tacka gud för dem! Jannica, Mattos, Borra, Cn. Det är alltid från oväntat håll hjälpen kommer.
Jag blir så trött, säg den lycka som varar!

En av grabbarna

Läst den boken? Haha, i alla fall var det så jag kände mig igår. Det blev till slut att följa med Cn & Navel ut trots att jag inte pallade gå ut egentligen. Jojo, det blev inte mycket med det där att inte orka. Cyklade till stan och kom hem till Mattos där Denise (läs Dennis!) också var med Navel & Cn. Damn, kände mig mycket manlig när jag satt där och drack Cn:s öl och lyssnade på mystiska samtal, mobillåtar och väldigt... manlig, allsång. Haha! Sen var jag nere i trapphuset och klättrade efter en nyckel innan vi kunde dra till Hamnpaviljongen. Träffade Helena & Sofia (var det va?) där och deras vänner och sen drog vi till Snaps. Sen seeegade vi oss mot Arom och stannade där tills de stängde. Jag gillar inte att dansa... men vad gör man som ensam tjej? Eller hur. Tja, sen, jag gillar GT:s Sommartider ännu mer nu kan man kanske säga. I hoped for it. Det blev äkta sommar nu.
Jaha, så när man skulle hem var det strålande sol igen. Tråkigt det för man såg ut som fan. Kavajen hade gått från vit till... skäckig. Jag såg ut som om jag hade bott i vildmarken hela veckan med allt vad det innebär och dessutom inte sovit på lika länge, haha. Det var nära sanningen (nästan) för klockan var halv 7 imorse när jag somnade.
Vilken helg. Men nu ska jag ut och provrida Lucas. Fan vad jag mår bra!

Ut och leva lite

Igår var jag & Naffie ute och partade lite. Haha, vi hade skitkul enligt min åsikt. Vi skulle till PL13 först och hämta upp lite folk, bland annat Naffies kompis Linus som varit på Irland ett bra tag nu. Det var bara det att vi blev liksom fast där bland Linus och hans kompisar. Vi hade annars tänkt dra med dem till Tivvan eller dra dit själva men Linus lovade att fixa in oss sen. När vi sedan tyckte det var dags att dra dit ville inte han och anklagade oss för att utnyttja honom eller nåt i den stilen. Haha, okej?!
Sedan blev det sånt där allvarligt snack mellan Naffie och Linus och sen skulle vi visst stanna kvar och sen fick jag ett bestämt besked av Naffie och en allvarlig blick. "Låt bli den där killen! Han bara playar." Haha, jag tänkte ju inte precis ta med honom hem! Naffie och jag har inte varit ute på länge tror jag, men det ska det lätt ändras på!
Sen drog vi till Tivvan i alla fall, men stannade utanför och träffade lite folk innan bussen gick hem. Bland annat en asfull Niklas! Haha. Kände inte igen honom, kan han vara sån? Tydligen. Den sjuka människan skulle visst gå hem sen också trodde han. Undar hur det gick?!
Det var en riktig självförtroendeboost den där kvällen. Gött det med ibland, men det är inte riktigt jag egentligen. Kanske dags att ändra på sig? Nä, jag trivs precis som det är. Lagom är ju alltid bäst. Kanske har jag varit lite för blyg innan, men jag har ingen lust att bli fjortis nu. No fucking way, haha. Lagom.