Stressigt men roligt

Ja, det kan man verkligen säga. Det händer så mycket hela tiden att jag knappast har tid att slå mig ner vid datorn och skriva blogg. Nästa gång blir troligen på vår nya dator när vi väl har flyttat. Ska skriva på kontraktet idag! Sen lär vi flytta allra senast om två veckor, vilket ska bli underbart härligt! Idag ska vi ut till IKEA och köpa flyttlådor och en del småsaker, möblerna handlar vi alla på samma dag när vi väl får tillgång till lägenheten. Dit hinner vi i god tid tack vare att föreläsningen blev inställd idag. Jag som verkligen tvingade mig upp ur sängen... Men nu sitter man här duschad och klar och bloggar innan 10 på morgonen. En lyx det också. Ikväll blir det genrep inför julborden på Sjökrona så jag och min kära syster (som då ska servera vid dessa) ska dit och käka och titta på showen helt gratis. Thanks for asking Sis!

Annars är det fullt upp. Vi ska planera för flytten, jag måste koncentrera mig på skolan där vi just nu har 2 rapporter samtidigt att skriva och dessutom jobbar jag som en idiot. Jag vill inte säga nej på ett nytt jobb, inte varje gång åtminstone. Tackade ju nej förra helgen eftersom jag var i Paris med mamma då (ska se om det kommer ett par bilder sen, kaaanske) så då var det bara att snällt jobba över nu i helgen. Sen kommer där vara så mycket att göra att jag ska öka tiden från 10 till 20 timmar på samma antal dagar (2) och inga ledigheter kommer överhuvudtaget att beviljas. Men det säger jag dock: om det skulle komma att stå mellan skolan och jobbet så sjukanmäler jag mig från jobbet, för inte fan ska det få gå ut över min skola. Jag vägrar alltså tacka ja till extra tid som jag inte hinner med, oavsett vad de säger.

Att vara i Paris var för all del kul, men det värsta var att Christoffer åkte till Berlin tidigt fredag morgon och jag kom hem från Paris sent onsdag kväll/natt. Det innebar alldeles för lång tid utan honom! Well, jag överlevde, men det lär dröja innan jag gör om det! En helg hade varit okej, de två första dagarna funkade, men sen blev det bara för mycket. Det är bara att inse det: jag är beroende. Det blev dock ett minst sagt kärt återseende med min "drog"!

I Paris gjorde vi allt det man ska göra: Louvren (+ Musée d'Orsay med en massa Monet och såna), Triumfbågen, Champs Elysees (shoppinggatan med allt från Mercor till pistoler och brocher för 16 000 ?), Notre Dame, Sacre Coeur, Lafayette (ett lyxvaruhus med en väskälskares alla våta drömmar samlade) (alltså inte mina) och naturligtvis Eiffeltornet. Tornet var klart bäst och vi var naturligtvis högst upp. Coolt måste jag ändå säga, fast jag trodde det skulle vara ännu högre. Det hände samtidigt något nere vid ena benet på tornet (jag har vad det nu var på bild) och polis och brandkår spärrade av, vilket man knappt kunde uppfatta ända uppifrån. Fick dock aldrig veta vad det var.
Så klart när man är i Paris så måste man ju handla så jag köpte en väska för way too much money, ett par mysbyxor som å andra sidan var jävligt billiga, en lång grå polo och underkläder i äkta fransk stil. Jag var nöjd. En trevlig resa, men det franska köket skulle jag vilja säga är det äckligaste jag har upplevt (fast de kan vin och choklad, alla sorters; flytande, mousse, vanligt...) och Charles de Gaulle var en vidrig flygplats som var i princip omöjligt skyltad. Vi hade tur. Knappt upplyst där inne ens, toaletterna luktade... ja... och säkerhetskontrollen var rena förnedringen. Dessutom var man tvungen att sitta på insidan av kontrollen i nästan två timmar, utan att ens kunna kolla på parfymer och sånt skit. En cola- och en kaffeautomat utgjorde utsikten. Nice. Nej, den flygplatsen ska inte få fler besök av mig om jag kan undvika det.

Nej, nu blir det IKEA. Så att jag och min prins kan flytta någon gång!