Bonus och bögafrukost

Haha, ja, det var precis vad det blev i lördags. Efter Väla stack jag hem till Alex där Jocke och Anna redan satt. De diskuterade kampsport till leda, haha, men så är det väl med klasskompisar. Sedan kom Ted också och så satt vi alla och tränade på att blanda kort och vända snusdosor. Mycket utvecklande måste jag säga. Christoffer ringde och sen kom han och hämtade mig, men konstigt nog så ville han inte vara med och vända snusdosor. Vissa människor, alltså! Hahaha! Aja, hur som helst så stack vi hem hit och snart dök mamma upp. Jaha, så blev det kaffe. Inte till mig dock, nej tack jag klarar mig, så jag käkade nudlar istället. Mm, gott det inte var.
Så jaha, då fick man inte ha sängen i fred den natten heller, nej. Vafan då! Haha. Men nu fick jag sova innerst, det hjälpte a great deal. Dessutom var jag lagom trött sådär ju och jag kan lova att svaret var bestämt när han väckte mig halv 9 och frågade om vi skulle sova mer eller inte. Jag var nog inte såå trevlig kanske, haha. Sedan lämnade vi inte sängen förrän vid halv 2, eller ja, han i alla fall. Jag gick faktiskt upp och duschade halvtimmen innan typ. Så stack vi iväg i bilen och inhandlade bögafrukost. Det ni. Fil, juice, nyköpt bröd, ägg, ost, skinka o.s.v. Det var mums. Jag tycker inte om frukost, men bögafrukost satt fint vill jag lova! Varför det heter bögafrukost får ni faktiskt fråga någon annan än mig. Men det är ett bra ord... Om jag bara kunde få bilderna från mobilen till datan så skulle ni fått se hur en frukost ska ätas, haha. Men ja, det får vänta eller inte bli av.
Nu har man suttit inlåst på sitt rum i två dagar och skrivit tenta och så lär det nog bli imorgon med. Fast ikväll ska jag ta en paus och bege mig till ett middagsbord en bit bort från mitt eget. Ska bli trevligt. Sen ska det bli Come undone i CN-regi. Japp, japp.

Jag har varit själv mycket i två dagar och vad händer? (förutom tenta) Just det, tankeinvasion, just as usual. Jag kanske skulle säga minnesinvasion dock, för det var väl snarast vad det var den här gången. Det finns inte så mycket att fundera på när det gäller de där sakerna längre, jag har malt sönder de tankarna till mikroskopiska delar redan och vänt och vridit dem i alla riktningar, alltid med samma resultat. Det är bäst såhär. Men det hindrar ju inte att lite sorg smyger sig in i det när jag tänker på hur det var. Litegrann i alla fall. Jag kunde nästan förutsäga vad som skulle hända när jag satte mig på cykeln och trampade den dryga milen ut där en vanlig dag vilken som helst. Jag kunde se framför mig varje vägbit, se exakt hur jag ringde på, blev insläppt, klappade Frida, hängde av mig, gick upp där uppe. Jag visste att att han skulle ligga på rygg i sängen med fjärrkontrollen i handen, var jag skulle lägga mig, att vi skulle dösnacka först. Jag visste att jag skulle höra på när han ringde Krisse eller nån och att vi skulle träffa dem sen. Och ändå var det inte tråkigt en enda gång. Jag minns när vi var ute och gick med Rikard och han blev försedd med info som han inte borde fått. Och det minns han med, det är det värsta! Haha. Sånt. Men hur det än hade varit så är det förbi för länge sen nu. Vad som var nu i höstas med en massa tjafs och skit är jag bara glad att slippa. Det som finns i ens huvud kan ingen ta ifrån en dock. På gott och på ont.

Men jag är glad för vad jag har nu istället. Mycket, mycket glad. Som vi nyss sa i telefon; så länge man uppskattar vad man har hela tiden på det sättet som vi gör så tröttnar man inte. Vad det är lätt att prata med honom! Christoffer, skynda dig och kom och hämta mig nu. Jag saknar dig!

Frisyren

Frisyren

Jahaja, så blev det då alltså. Ah, vart fan tog mitt hår vägen?! Haha, nä det blev bra faktiskt.

Helg, nätter och ledighet

Ja, då var man ledig ett tag igen då. Eller, jag kanske borde sätta det inom situationstecken, "ledig", för en tenta får man ju också se till att få ner på papper. Ah, får börja så smått imorgon det ska ju inte vara klart förrän på torsdag.

Igår kom Christoffer hit och sen fick jag inte honom härifrån. Gud, det var en tuff natt! Neeej, men hallå vad tänker ni?! Jag menar att det inte var sååå lätt att sova i en 90-säng tillsammans med nån som brer ut sig på rygg och dessutom är i princip oväckbar, haha. Inte är han ju smal över axlarna heller precis, haha. Sen ringer klockan vid sju på morgonen och så ska han upp och tända lampan och vara elak. Haha, nej han var inte elak men han var på väg till jobb. Oh, palla en lördag?! Jag fick sova två ynka timmar till för sen skulle jag möta Charre i stan. Men så himla skön min säng var sen när jag fick ha den för mig själv, haha. Fast det var värt en natts dålig sömn i vilket fall!
Så träffade jag då Charre... och så gick vi och klippte oss! Wiehu, det blev i alla fall en skillnad den här gången kan jag lova! Jag har kort hår! Jag kan inte ens sätta upp det i totte om jag skulle vilja. Vaa liksom? Har jag inte haft sen jag var liten. Idag är det skitsnyggt, men vi får hoppas att jag även själv kan styla det så det ser bra ut. Ja, det får bli morgondagens eldprov.
Sen efter en ganska rejäl omväg om vi säger så var den lilla Fiestan fullpackad och rullade ut mot Väla. Tur för Charre och Bechir att vi skulle dit även om de fick sitta inträngda i baksätet! Sen gick de på sitt håll och jag och Naffie släpade Alex (vilket kändes som att ha med pappa ungefär, haha) runt Väla i X antal timmar. Dessutom påstod han att han hade haft trevligt. Haha, va? Hur då? Vi letade julklappar, Alex letade bänkar... och vi kom hem med skor till oss själva. Tja, det kan man ju kalla en lyckad shoppingtur, och å andra sidan en misslyckad shoppingtur också om man hellre vill det.
Nä, nu ska jag hem till Alex och dricka varm o'boy (om jag har tur, annars får det duga med kall) och sen vara vad Charre kallar toffelito hoppas jag. Äh, nej då! Åh, jag hoppas att du kan komma med ett positivt besked från farmor och farfar! Cojones, cojones boy! Haha, säger jag...

Helt perfekt som man säger

Ja, så här bra var det länge sedan jag mådde. Sen i våras åtminstone. Det enda som är tråkigt med den saken är att mitt liv inte längre är en dokusåpa som under den senaste tiden, eller senaste åren faktiskt. Bra för mig; tråkigt för mina trogna bloggläsare. Men man ska inte vara sådan, historien med Fia och Navel may be over, men det innebär inte att den är det med Toilet och Jonas och co. Tro mig när jag säger att det inte är slutet detta även om det lär dröja med en fortsättning. För även om jag inte har några som helst bevis så brukar jag, oturligt nog ibland, alltid ha rätt i såna spekulationer. To be continued.

Ja... skolan är lite tuff just nu, inte för att vi har så väldigt mycket att göra även om en tenta kommer på fredag men för att det känns som jag behöver ett lov för att inte tappa sugen. Äh, det kommer snart! Liksom en planerad resa, vart vet vi dock inte än, haha. Så skönt att fly iväg, om än inte så långt, om än inte så länge. Och att göra det med dig. Yeah. Äntligen någon som vill göra saker och som dessutom ser till att det inträffar. Vilken drivkraft. Men man måste stanna upp och njuta också, man får inte glömma att leva i nuet. Det har jag verkligen lärt mig att göra där ute i Ödåkra, man blev ständigt påmind att inget varar förevigt. Jag vägrar tänka längre än en vecka fram i tiden annat än när det gäller sånt som nästan är garanterat, typ som att ta socionomexamen och så vidare. Det är enda säkra sättet att kunna njuta av här och nu fullt ut. Och det gör jag idag. Fick just ett samtal från Emma som sa att vi var lediga imorgon, wiiieee! Ovanpå allt med Christoffer, att det snart är jul, att... ja, mycket, så mår jag bara så bra! Jag önskar jag kunde dela med mig av det. Fast på sätt och vis gör jag ju det. Jag delar det med honom. Och ja, Naffie också. Lever vi spegelliv eller vad är det frågan om egentligen? Vi går igenom ungefär samma sak samtidigt, mår dåligt samtidigt, träffar varsin kille samtidigt, mår bra samtidigt och blir tillsammans med dessa killar på samma dag! Oh my god, haha! Nästan så det är läskigt.

Hela kvällen har jag spenderat sittandes på golvet. Ja, det är sant. Lyssnat på musik, snackat och gjort absolut ingenting. Men ändå; helt perfekt. Bara så, det finns inget mer att tillägga liksom.
Grannen sa som vanligt: "Tjena, granne" när han såg mig när CN stack efter att vi med gemensamma krafter slitit oss. "Var det pojkvännen eller?" "Japp!" Återigen, bara så. Damn, kan det verkligen vara sant att det är så här enkelt men samtidigt inte tråkigt på något sätt? Ja, helt uppenbart är det faktiskt möjligt.
Jag känner inga händer idag... för få timmar? Men jag känner annat.

Jag har tänkt på en sak som jag bara måste slänga in här också. Det som bloggen är till för. Tillfällen då man gråter är bara tillfällen då man på något sätt känner frustration. När man inte kan göra något åt den situation man hamnat i så gör man det enda man kan; gråter. Bara då, tro mig för jag har testat min teori i år sedan jag kom på den. Det var länge sen jag grät nu. Jag som ärligt talat gråtit nästan dagligen under hela hösten. Ja, inte in public 95% av gångerna alltså då. Såklart.

Hjälp vad jag har blivit öppen då. Vad gör du med mig, Christoffer? För det är nog ditt fel. Haha.

Dagens, lätt:

Anna . säger:

på torsdag ska jag kanske vara med ida och passa min lillasyster


Alex {Den som frågar riskerar att verka dum i fem minuter. Den som inte frågar förblir dum hela livet} säger:

       Din lillasyster? Kan inte Fia ta hand om sig själv?


Jag är en frukostbrud!

Japp, nu är jag officiellt en frukostbrud!
Och inte nog med det, jag råkar dessutom vara tillsammans med myntaren av begreppet; Christoffer Nilsson him self! 18 november. Inget datum man kommer glömma.

Vi har nyss spenderat nästan ett dygn tillsammans. Först var vi och de där paren på 50 + ute och gick i Pålsjö. Vårt ställe nu nästan ju men dock höll vi på att gå vilse för vi har tydligen lika dåligt lokalsinne båda två, bara på olika sätt, haha. Sen satt vi i bilen och samlade mod inför vad vi tänkte göra sen. Ja, egentligen vet jag inte ens om jag vill säga det. Nej, det skiter jag i, haha. Men jag kan säga såhär; om jag nån gång ska vara otrogen när jag är gift så vet jag vad jag ska göra nu... (Har ju dock inga planer på det förstås). Okej, jag vet att det inte blev så svårt att räkna ut det nu, haha.
I morse käkade vi frukost tillsammans och jag blev därmed officiellt frukostbrud. Gött! Sen körde vi ner till havet och satt bara i bilen ett tag medan vi observerade en man som kom körande, samlade tång i sopsäckar, skulle skölja händerna i havet och blev våt upp till axeln och sedan slängde in säckarna och stack. Okej, liksom?!

Jag och Christoffer har på sätt och vis känt varandra i 3 veckor exakt idag. Utan fest och sprit och andra runt omkring. Det känns som ett år eller som en timme. Det finns på något sätt en öppenhet som gör att nästan ingenting är pinsamt. Inte ens att hämnas på höga priser... om vi säger så. Jag kan inte förstå att det kan gå som det faktiskt gjort, så snabbt som det gjort. Det är helt underbart. "Jag känner mig helt rusig" var nog ett mycket bra uttryck. Jag sitter och lyssnar på System of a down i bilen (jag!) och tycker dessutom att det bitvis är skitbra... det borde säga en del faktiskt. Det och att vi bockat av att bo ihop och resa nånstans på listan av diskussioner. Sen får vi ju se vart verkligheten tar oss.
"För bra för att vara sant. För bra för att hända i verkligheten" är textrader som slagit mig faktiskt. Just när en del av mitt liv rasar samman till ett skitigt ingenting, kommer detta från ingenstans och ger mig något att vara glad över. Det är en jävla förvirring och en storm av känslor men mitt i allt är jag faktiskt just bara glad och inget annat. How wierd is that? Jag är inte längre inblandad i vad de sysslar med ute i Ödeåkra och det är en lättnad som det inte finns ord för.

Tu amor será mi alivio, te voy a enamorar. Ja du Christoffer, hur bra var du nu på spanska? Hihi.


Zorina

Alex på Zorina

Hahaha, har ni nånsin sett denna stora häst se så liten ut?! Hon ser ut som en ponny och så är hon lika hög över manken som jag är lång... Dock är ju halsen som på en giraff.

Jag på Zorina

Så ska det se ut, haha. Såhär stor är hon på riktigt. För stor för mig med sadel men utan så funkar det.

Jaha, då var man en häst fattigare kanske, men om det var priset för att bli kvitt falskhet i sitt liv så var det värt det antar jag. Slutdiskuterat om ämnet. (Eller kanske inte, men helst.)

Haha, det har inte varit Fredriks dag i skolan idag, han har bara gjort bort sig konstant, och jag och Louise har bara skrattat. Först glömde han låsa dörren på toa. Men sen kom det som jag tyckte var det roligaste. Föreläsningssalen har två dörrar, en längst fram vid tavlan och en i den bakre delen. Fredrik som är helt stirrig efter sitt toabesök rusar in genom en av dem, naturligtvis fel dörr (längst fram), och håller på att springa ner en förvånad gästföreläsare, hahaha! Fredriks min var helt obetalbar, riktigt förvirrad! Han följdes hela vägen till sin plats av skratt från två klasser, haha.

Sen skulle jag då till hästen "själv" och Ida kunde inte och inte Naffie eller Charre heller som jag hade frågat. Alex bara:
"Ska du till stallet helt själv?"
"Ja, det ska jag väl."
"Jag kan hänga med ju."
Haha, snacka om förvåning men javisst okej då. Jag fick truga upp honom på hästen sen men jag såg nog att han ville. Som jag vek mig av skratt när mästerryttaren "Jag har faktiskt ridit!" lyfte en halv meter från den stackars hästens rygg i traven...

Sen ringde CN också. Fanns mycket jag ville säga om tisdagen men det kan vi ju ta när vi ses istället. Det var... nåt extra, det kunde vi dock enas om. Jag längtar tills lördag. Och söndag... om vi vågar? Haha, galen idé men jag gillar den.

Läs Jockes blogg för dagen, jag lovar, den är klockren!  http://jockefast.blogg.se/

Jag gör som ni; tänker på mig själv

Japp, nu är det slut på krypterade bloggar. I alla fall för den här enda gången.
Ja, det finns mycket jag skulle kunna säga om dagen men det skiter jag i. Jag var på Väla, så, intressant? Nej, och det räcker där. Ni får för övrigt ursäkta mina "kraftuttryck", känns som det kommer bli en del av den varan...

Just nu är jag så jävla förbannad som man bara kan bli. Sviken, förbannad, ledsen, iskall men inte förvånad. Tänk, jag gråter inte ens, haha. Jag visste att vi inte sett slutet på den här jävla historien. Och jag har hela tiden tvivlat på vad ni sagt allihop; från Navel och Fia till Jonas och Toilet. Man kan inte lita på nån av er och det har jag länge vetat om alla utom Navel. En gång var han på min sida, och det var Fia också. I vintras snackade vi kärlek på riktigt, riktigt mellan mig och honom. Fia har jag också litat på ändå.
Men nej, det finns inget kvar av något nu. De kan inte stå för någonting någon av dem och ljuger och slingrar sig. Måste vara jävligt jobbigt! Toilet och Jonas, vad bryr jag mig ifall de ljuger? Jag vet om det och jag skiter i vilket just eftersom jag känner till det. Så nära dem har jag aldrig stått att det spelat någon större roll.
Men Fia och Navel?! De två personer som så sent som i våras stod mig allra närmst och som jag skulle kunnat göra allt för. De två svek mig båda på en gång, men det var länge sen nu på sätt och vis. Sedan jag hittade de där sms:en i Navels mobil så har det varit ett enda långsamt farväl åtmintone med honom. Ändå kunde ville jag inte gå vidare förrän han sa som han gjorde i bilen. Jag är tacksam att jag tog tag i mig själv och började försöka bli fri då. Det har jag igen nu. Fia... ja, det var detta sista som tog knäcken på den vänskapen. Redan innan jag visste vad jag vet nu. Det blir svårt att undvika varandra när man tillhör samma familj men kan jag ha en sån relation som jag har till hennes mamma så varför inte till henne också?
Ingen cencur som sagt, så alltså: Navel och Fia tycker om varandra. Så sött då. Men för fan, knulla ni då. Jo visst bryr jag mig, såklart. Annars hade jag väl inte suttit här och varit förbannad. Men det är fel. På många sätt. Av alla människor på hela denna jord; måste ni för det första välja varandra? Om ni nu har känslor för varandra så se till att kväva dem innan de blir äkta om ni inte vill skada mig och Krisse som ni kind of säger. Men ni tänker på er själva, det var inget nytt. Men det är återigen inte det som är saken. Till och med när jag konfronterar er med sanningen så ljuger ni samtidigt som ni ser mig i ögonen. Bägge två. Där har vi det. Det är så fegt så det finns inte. Ja, men nu vet jag och det är jag jävligt glad för. Toilet och Jonas hade rätt ändå och som Toilet sa:
"Det är jag och Jonas som kommer gå skrattande därifrån den dagen sanningen kommer fram". Tja... skrattar ni är det ju en aning elakt kanske... Aja, ni ljög inte första gången ni sa nåt. Men sen hade ni ju inte sagt nåt. Nånstans ligger en lögn. Men det spelar ingen roll ändå. Men dagen innan sanningen kom fram var det faktiskt jag som gick skrattande därifrån när jag mötte Toilet på stan. Han tittade bort och jag skrattade... Haha, det är lite ironiskt faktiskt.

Ja, som jag sa till Navel: jag vill ha ett nytt liv och håller på att skaffa mig ett. Det är dags att på allvar kasta ut personer som inte hör hemma där längre som jag visst det kommer sakna otroligt. Men jag vet vad jag måste göra. Naffie och delvis därigenom Alex och Jocke Fast är en del av mitt nya liv. Charre och Emelie som jag fortfarande har kontakt med en del som följer med från det gamla. Och Christoffer. Gårdagen i bilen fick mig att inse många saker. Aldrig har det varit så svårt att säga hejdå och veta att man snart ska ses igen. Det tog 2 h... Och stilen vi kör; jag kan (särskilt efter detta) bara älska den. Total öppenhet, på gränsen till att vara för bra nästan. Det är perfekt och det enda som skulle funka just nu faktiskt. Jag kan troligen aldrig mer lita på någon som jag anar döljer något. Med Christoffer och faktiskt alla jag väljer att "ta med mig" får jag vara mig själv, säga vad jag vill, göra vad jag vill. Sålänge jag inte sårar nån såklart. Det är nog därför jag väljer er.

Jaha som sagt nu gör jag som ni just idag; tänker på mig själv. Det här inlägget är inte vidare schysst mot berörda. Men med den hänsyn ni visat mig så känner jag inget dåligt samvete precis. Jag tänker inte fortsätta skriva såhär rakt på sak som idag så läs och njut, haha.

Och ja, som en del i denna nya öppenhet: Christoffer, I'm falling for you
Jag kommer kunna "Come undone" tills på lördag... hihi

Hit och dit

Igår var jag med CN på kvällen. Hans familj var i Sthml och såg HIF vinna cupen så vi hade huset i Raus för oss själva. Vi spelade Playstation 2 och ”Pone Joels” (Wales målvakt) blev favorit vid straffläggningarna. Vilket jävla namn, haha! Sen satt vi och lyssnade på musik och snackade en om allt mellan himmel och jord. ”Mannen är den nya kvinnan.” Ja, sant kanske, haha. Jag fick även höra något som ingen sagt till mig innan. Menat, jo, men inte sagt.


Idag var jag hos hästen med Fia och hamnade från början mot min vilja hos Krisse. Sen kom Johan också och vi hittade Mackan gående på vägen. Även lille Kecke var med på ett hörn. Så hittade vi en kundvagn och så var allt plötsligt skitkul. Jag har lärt mig att man inte ska leka med sådana (sist jag var med på såna lekar slutade det på akuten för min del med ett knä som behövde sys) men Mackan var som vanligt den som ställde upp på dumheterna, haha. Det slutade för hans del, inte oväntat, med att kundvagnen välte, Mackan fastnade och blev släpad efter bilen några meter och fick ett hål i långkallingarna, haha! Dock även en skrapad rygg. Han är lite av en Jackass den killen alltså, haha, men han är härlig!

Så pratade jag med CN i telefon, länge som vanligt, och sen kom Navel, Rikard och Terra. Så stack vi till McDonald’s för andra gången idag och Navel, Terra och Fia käkade. Navel och Johan höll på att krocka uppe på Berga, jag och Rikard som satt i en egen bil bara höll andan medan Fia och Terra som åkte med Johan skrek som idioter enligt historien. Vem vet vad Navel gjorde? Läskigt. På vägen tillbaka insåg jag att Rikard vet lite för mycket om exakta delar av mitt sexliv, haha. Gissa vems fel? Jaja, jag var med när han berättade det en gång så det är väl så dags att klaga nu… Jag, Navel och Rikard snackade lite när vi kom tillbaka till Krisse och väntade på sista bilen. Sen körde Terra mig och Fia hem.

 

Kontentan av detta? Ja… oförglömliga minnen väcktes till liv när alla var där. Så sjuka grejor vi har gjort! Terra var dock inte en del av det. Och jag har förlorat det. Faktum. För jag har förlorat det som var klistret och känslan i det, båda två. Jag har hittat nya delar att bygga nåt nytt på å andra sidan. Kanske kan det också bli bra, men på ett annat sätt förstås. Vad som sas på msn fick mig att tro mer på det.

Ni vet känslan när man var liten och hade sjukt kul när man hittat på en lek? Och sen försökte man avbryta och återvända till samma lek några dagar senare. Det gick aldrig, det blev inte detsamma. Det konstiga med det här gänget var att vi återskapade en sån känsla varje gång vi sågs men leken skiftade.

 
Att förlora en vän svider som fan. Mer än något annat (i längden i alla fall) om man ska vara ärlig. En vän kan vara många olika personer, tänk på det. Det är så det ser ut som det har blivit. Det finns ingen tillit längre och vad har man då? En häst. Försök bygga något utav det… samarbete kanske, men inget annat. 


Flames to dust. Nothing to some kind of fire. An explosion of feelings burning me inside.

Truckergirls

Jag, Alex, Naffie
Truckbabes
Truckergirl

Vilken kväll igår, jag hade ont i skrattmusklerna. Vad som var så jävla kul har jag funderat på i efterhand utan att komma fram till det, haha. Det var en såndär stämning som uppkommer ibland och inte går att återskapa, eller väldigt sällan i alla fall. Man får helt enkelt njuta när det händer för det går aldrig att planera!


Bild 1: Alex leker pimp men jag har ju sett folk som är bättre på det... hahaha!

Bild 2: Das truckergirls Anna och Naffie. Vi borde börja göra reklam för Scania! Vi har (absolut inte) lovat att vi ska tvätta lastbilar i bikini (eller var det blåställ?) nästa gång.

Bild 3: Spontanbilder på mig är de enda som nånsin blir bra. Här har vi en (tycker jag i alla fall, haha). Protestera gärna.

Jag förstår att ni är besvikna, men Naffie har helt enkelt inte skickat alla bilderna och en del fick jag inte lov att lägga upp, haha. Alex ville inte att alla skulle se när han var som 12 igen och satt och lekte med kondomer...

En dag full av skratt

Ja, så var man i skolan och skrattade åt sig själv på film först (ett fall som vi videofilmade när vi iscensatte det igår). Jag spelade mansgris med eget företag och jag måste själv säga att jag levde mig in i rollen ganska bra... haha. Sedan skulle man hem och tvärstannade vid skyltfönstret på Åhléns, yeah, äntligen ett sånt skärp jag ville ha! Gick in och köpte det och då ringde Christoffer så hon i kassan var allmänt skitsur för att jag inte ägnade henne min fulla uppmärksamhet. Haha, aja. Så sa jag till Christoffer att jag gick förbi hans hus och han bara:
"Men jag är ju där också precis utanför, vart är du exakt?" Så fick jag följa med honom och köpa p-biljett innan jag gick hem. Trevligt, haha! Men lördag it is!

Ja, och så åkte mamma och jag ut till hästen så hon äntligen fick se djuret. Blev värsta träningspasset för både Zorina och mig (ja, mamma med som fick halvjogga efter till och från ridhuset) men det är nyttigt säger dem ju. Krisse ringde och ljög ihop en historia som han visste att jag ändå inte skulle köpa. Men sånt gillar vi, haha. Det var ju inte meningen att jag skulle tro honom men han blev ändå besviken för att jag inte blev sur, haha. Men bara så ni vet: Jodå, den duger alldeles perfekt! Men ja...

Så körde jag hem och bytte kläder och stack hem till Skalman. Naffie och Teddy var också där och ja, vi satt bara och snackade och drack oboy/kaffe och stackars Jocke Fast fick sitta och titta på via msn:s videosamtal. Aw, stackars ponke som inte fick vara med!
Någon gång efter 12 spårade det ur totalt och vi vek oss av skratt mest hela tiden... hahaha! Herregud, låt oss säga såhär: jag förstår hur porrfoton kommer till!
"Kan ni inte göra så också bara? Snääälla?" Haha, gud, detta fick Ted och Alex att låta som pedofiler... eller åtminstone porrfotografer men låt mig tillägga att jag och Naffie hade Scania-keps och värsta raggarbrillorna på oss och poserade framför digitalkamera och mobilkamera. Eh, inte bara i det alltså, hahaha! Det var Jocke Fast som satt bara i morgontofflor. Sa han i alla fall! Totalt... utflippat, haha. Jag lovar, bilderna kommer hamna här sen, don't you worry! Här nere ligger ett litet smakprov från Alex mobil bara.

Bättre kommer!


Shit, jag behövde skratta! Så skönt det var att inte vara seriös på ett enda ställe och bete sig som en 12-åring! Allt annat är så seriöst nu för tiden. Och sen, ja, jag väljer väl själv, men jag vet hur det lätt kan bli. Som det är till exempel... Jaa, vi får se vad framtiden säger. Kan jag få vänskapen också; ja då kan jag inte bli lyckligare tror jag! Too good to be true!

Och allt var på topp? Nehej, inte länge

Om livet kunde vara som det var igår lite oftare. Alltså, inte för att gårdagen var en unik dag då det hände unika saker, nej då, men allt var bra. Det var en sån där mellandag när allt är lugnt. Hade Cn lite sådär i tankarna, var hos hästen med Fia och det var mysigt när vi pysslade om henne och sånt, sen kom Krisse och Navel och kollade Prison Break med oss innan vi stal soppa i kylen och gjorde eget vitlökssmör till mackorna. Allt var bara bra. Navel verkar ju ta lätt på detta med Cn och det gör mig så glad. Jag vill inte välja! Kan det verkligen bli så bra att jag slipper? Jag har svårt att våga tro det.

Idag var vi hos hästen igen och jag red ut själv medan Fia och Therese stack och käkade eller vad de gjorde. Jag red barbacka... med en telefon i handen. Haha, tänkte att jag kunde ringa och prata med Christoffer lite medan jag red bort till grusvägen och värmde upp henne lite grann. Haha, jovisst. Den stackars hästen fick skritta runt med mig i över en timme för att jag skulle prata i telefon. Ah, det skadade henne inte men så värst mycket ridit blev det ju egentligen inte.

Var ute och gick med Alex sen och lämnade nycklarna till Fia som hamnade i min ficka innan. Ja, det är trevligt med promenader. Var ju ute och gick med Ida igår mitt i natten. Vilken träning jag får, haha. Ja, ska man gå med Alex får man ju småspringa, liksom med Cn. Alex har ju världens längsta ben och Cn... är kanske bara snabb, jag vet inte? Haha. Annat var det innan, ute i Ödåkra sprang man ingenstans... utom när man kastade äpplen på skolan som man pallat från farbror polisen i huset bredvid förstås. Eller när någon fick tag på vattenslangen.

Ja det var tråkigt det jag fick höra nyss. Jag har nog inte insett att jag reagerat på att bli sviken på det sättet som jag brukar, trodde inte det i detta fallet. Men jo, tyvärr är det nog så. Du fick mig att se det i alla fall, men det är svårlöst. Jag tar helt enkelt ett avstånd och jag gör det inte medvetet. Det brukar enligt min erfarenhet sluta med att relationen rinner ut i sanden vilket är bra i många fall. Men inte nu! Ni kallar det att jag blivit kaxig och självupptagen. Nja, kanske skulle jag säga att det handlar om att jag blir upptagen med att se till att jag inte blir sårad. Igen.

Förvirring

The world is spinning and I can't keep up with it känns det som.
Igår var jag med Cn hela dagen. Han kom och hämtade mig och så körde vi en runda innan vi bestämde oss för att gå istället och sedan satt vi och snackade i flera timmar i bilen medan det mörknade. Dagens bästa kommentar:
"Jag hatar att göra sånt man måste göra och som aldrig ta slut, typ som att tanka eller borsta tänderna. Men vet du vad det allra tråkigaste är att göra? Klippa tånaglarna. Så trist!"
Hahaha, fatta som jag skrattade! Tänk som många fler gånger i livet vi måste göra det. Bara att vänja sig, Christoffer!
Sen blev det driven på BK och så satt vi och snackade lite till innan jag stack hem och fixade praktikplats av en av mammas väninnor som var här. Hon är nämligen socionom. Så vecka 49 ska jag tillbringa i Bjuv.
Jaha, sen körde Cn Jonas och co. ner i stan och så satt han och jag i Jonas lägenhet. Trevligt. "Love, passion, flower, hejdå". Konstig kommentar, men om man vet att Cn och Mattos tänker i termer som "frukostbrud" och sånt så kanske man inte ska bli så chockad ändå, haha. Men vad som dock gjorde mig förvånad var att jag fick vara i lägenheten eftersom jag "hittar på saker" och så som Jonas säger, men han gjorde väl Cn en tjänst, inte mig. Whatever.

Vi var med Zorina i ridhuset idag och hoppade. Jag hoppade en 1 meters oxer med henne, lite stolt är jag ändå. Inte för att det var så svårt för henne, men jag är rädd för att hoppa egentligen, haha.
Sedan var vi hos Alex och drack öl/oboy/inget alls och sedan gick Alex med oss till Eskilsminne så jag fick sällskap hem med min cykel också sen. Trevligt, ut och gå ska man helst inte göra ensam.
Christoffer ringde och sa att han var ute och gick för att han var rastlös. Han skulle ha ringt innan han gick ut och gick? Haha, oj, han skulle bara veta att det var vad jag gjorde för några helger sedan (ut och gick)när jag kände likadant. Fast då ringde jag inte honom för jag hade inte numret. Tanken fanns dock. Jag säger bara Lars Winnerbäcks "En av alla dom". Har aldrig sett en text som stämmer så perfekt på känslan av hopplöshet och rastlöshet som man får en kall och mörk söndagkväll när man är ensam och bara vill bort.

Ja, jag har hört det sägas att jag "skriver ner hela ditt liv här" och "varför ska det alltid handla om mig?". Nej, jag skriver inte ner hela mitt liv här, bara de viktigaste händelserna eller kul grejer som händer. Vad jag känner skriver jag bara om jag inte kan säga det på något annat sätt till den jag syftar på. Därför är "alltid" du inblandad. Prata med mig så slipper jag dra det här...? Ja, min blogg, mitt liv och jag bestämmer. Det är skönt i alla fall.

Det här känns bra. Och dåligt. Bra för att jag för mindre än en månad sedan äntligen fick klart uttryckt vad det är som gäller. Det var det som behövdes och nu har jag kommit en bra bit på väg ändå. Men samtidigt är minnen allt jag har kvar nu. Minnen gör en till den man är och därför är de guld. Jag vet att jag inte borde tänka så och att det går över men ändå känns ibland det nya som att trampa på minnen. Ge mig bara tid. Det viktiga är att jag inte ångrar något, varken gammalt eller nytt! Man lär sig att stå för sina handlingar i den här umgängeskretsen.

Jag o Cn 

Haha, och detta minns endast jag. Både fotografen och Cn var för fulla för att minnas att de ens sett mig den kvällen (därav suddigheten i bilden). Men det var balkvällen om ni undrar. Saker förändras...

Svårt

Ja, idag började man med att försova sig. Yes, inte en helt bra start på en tuff dag. Kom till skolan och så skulle vi öva kommunikationsteknik. Vi fick öva oss i rollen som terapeut medan en av våra kompisar, eller vad man nu ska kalla dem i arbetsgruppen som vi började jobba i igår, berättade om ett problem de hade. Saken var den att det var inte rollspel utan problemen var äkta och mycket personliga. Jag trodde inte det skulle vara enkelt, men det var ju fruktansvärt svårt att sitta där och ställa de rätta frågorna! Frågor som inte är tröstande utan på gränsen till provocerande men samtidigt inte ledande eller sårande. Jag kan säga att jag klarade det inte. Hade det varit för några år sen hade jag rest mig och gått därifrån men nu satt jag kvar i alla fall. Och led. Tillslut visste jag inte vad jag skulle säga överhuvudtaget. Känns ju som det kommer bli en bra yrkeskarriär det här för mig...
Usch, det här är inte som att gå i skolan. Och jag tycker inte om det, samtidigt som det är mycket intressant. Det är för personligt, låt mitt privatliv vara ifred! Man tvingas vid varje sådan här övning visa väldigt mycket av sitt rätta jag för det är omöjligt att spela en roll. Vi kommer varandra nära i grupperna, men usch, jag känner bara för att backa ibland!

Ja, sen kom man hem och somnade tillsammans med katten i soffan. Jag och Fia åkte ut till Zorina senare och red bort till ridhuset. Rikard ringde och frågade om jag kunde flytta på min bil men det kunde jag ju inte för jag var ett par kilometer bort. Istället kom han och Krisse till ridhuset och studerade min katastrofala hoppuppvisning. Okej, den här hästen är för stor för mig, jag orkar inte använda så mycket ben som krävs för att hålla henne där hon ska vara. Yeah, ännu ett misslyckande idag... Fast Fia åkte i och för sig av, haha, så det kändes ju lite bättre. Det första hon säger när hon reser sig upp:
"Jaha, det var första gången". Haha, hon räknar allting idag!
Rikard tycker inte Zorina är stor. För honom, nej. Men liksom, lilla jag där uppe, mycket jag har att säga till om? Nae, haha.
Så kom jag tillbaka och så hade de puttat undan bilen. Ja, alla sätt är bra... får väl skylla mig själv för att jag inte låste den. Men nog moget att ändra alla speglarna och vindrutetorkarna? Typiskt dem, haha.

Ja du, jag förstår att du inte vet vem du ska tro på för det visste fan inte jag heller. Fast i det här fallet, lita på den du vill tro på för det är sant. Inte förrän i förrgår visste jag vad jag skulle tro. Tack Toilet för det i alla fall. Haha, "Jag och Jonas kommer gå skrattande därifrån den dagen hela sanningen kommer komma fram men det kommer inte du" sa han idag. Nej, säkert inte. Men jag har i alla fall varken ljugit eller hittat på så jag ser ändå fram emot den dagen. Som ändå aldrig kommer komma. Varför då? Jo, alla ljuger och det kommer ni aldrig sluta med. Så tråkigt! På allvar alltså, jag vill inte tro sånt om er.

Mhm, och så nya missförstånd. Jaha, och så redde vi ut dem på det vanliga sättet. Inget msn här inte, men det är ju bra i och för sig. Det verkar som detta är enda sättet vi kan kommunicera utan missförstånd och bråk numera och är det så, så får det väl bli så också. Jag önskar vi kunde prata som förr, det finns inget jag saknar mer. "Jag behöver inte ljuga för dig". (En av) de finaste saker någon sagt till mig.

Gäsp, ska lägga mig tidigt idag. Ska upp och hoppa i någorlunda tid imorgon tänkte jag och jag är såå nannig nu. Ja, inte innan 11 sak jag upp då alltså, men innan 2 i alla fall, haha. För det var nån som sa att han vaknar tidigt när han druckit. Får vi väl se om han kan stå för det, haha. För jag visar ingen nåd, jag ringer!

Det börjar bli allvar

I morse vaknade jag halv 7 av ett sms från Karin där hon skrev att Zorina nog behöver det där skrittäcket vi köpte till henne igår i det här vädret. Jaha, ja lite kallt och regnigt kan man ju säga att det är tänkte jag, gäspade och somnade om. Vaknade halv 9 och kommer ut i hallen. Utan linser ser jag knappt handen framför mig men färgseendet är det inget fel på ändå och vitt känner jag till vad det är. Och betyder. Det var ju fan snöstorm ute! Herregud, den långa, mörka, råkalla vintern är här. Även om det är en månad kvar enligt almanackan.

 

Jaha, igår gick man upp halv 6 på morgonen, sminkade sig aning slarvigt om man säger så, drog en borste genom håret och drog på sig mjukisbyxor och en tröja. Klart för avfärd. Cyklade hem till Fia i regnet och var där klockan 6. Tio över eller så hämtade vi Marielle med bilen och sedan Charre nere i Ramlösa fem minuter senare. Efter en tur på Statoil där vi tankade bullar satte vi siktet på Ullared. I med farthållaren, på med vindrutetorkarna och somna inte. På vägen upp var det inte så farligt med tröttheten ändå även om vi hade hunnit en bra bit innan det ens började ljusna. Vi började bråka om vägen någonstans i Halmstad. Marielle menade att vi skulle svänga av redan här, Fia sa nej och jag och Charre visste inte vad vi skulle tro. Vi fortsatte. Vi hittade Falkenberg utan svårigheter (snarare svårt att missa det…) men svängde av mot Falkenberg S. Stoooort misstag. Ringde till pappa och frågade men han var till föga hjälp. Hittade tillsist en Statoil och Marielle och Fia gick in för att fråga om vägen. De kom tillbaka och asgarvade åt den stammande och något efterblivna stackars killen som stod inne på macken men vi litade på honom trots hans sinnestillstånd och kom rätt tillsist efter att ha ätit McDonald’s frukost och köttbullemackor. Hälsosamt ju… haha. Därefter blev det riktigt ljust.

Så kom vi fram och utan att behöva köa gick vi in. Ganska snart hade jag och Charre tappat bort Fia och Marielle men vi dök in i klädhavet och höll oss nätt och jämt flytande med det enorma lasset kläder vi skulle prova och alla mina 10 sms som olika människor skickade. Ja, på mindre än 4 timmar. Det är smsterror nästan. När vi kommer till provrummen står det säkert 15 pers i kö och en skylt ”Max 7 plagg per kund”. Oh, god! Det blev en rensning i vagnen, och tre… och provande av tröjor utanför provrummen. Så fortsatte vi till hästavdelningen där jag skulle prova ridbyxor. 2 stackars provrum och en kö som inte rörde sig över huvudtaget. Så vad gör man? Jo, man tar ett hästtäcke från skyltningen, sveper det om sig och sen provar man, haha. Två pensionerade tanter stannade för att titta på tränsen bakom mig och smålog överseende:

”Ja, det där var ju ett bra sätt, bara man inte är blyg!”

Konstiga blickar fick man kanske men jag fick mina ridbyxor så att vi äntligen kunde träffas alla 4 och gå ut och dricka. Törstig man blir av shopping, haha!

Marielle skulle ha ett fransk hotdog-meal och frågar om det finns Ramlösa att dricka.

”Ja, burk eller flaska?”

”Ah, ta flaska.”

Så försvinner hon i luckan in i kiosken någon sekund och sedan sticker hon ut huvudet och frågar Marielle vilken smak hon vill ha.

”Eh… på hotdogen?” svarar Marielle.

Hahaha! Jovisst, såklart undrade hon om du ville ha en korv med smak av citrus eller skogsbär…

Sen var det in och fortsätta. Sjukt billigt är det ju. Fotoramar som kostar 20 kr styck här kostar 4 kr där o.s.v. De sålde trosor för 1.95 kr. Tala om engångs, det är dyrare att tvätta dem än att kasta dem och ta ett par nya…

Vid 3-tiden var vi klara. Charre tyckte att det blev så billigt i kassan (bara 2 400 ju) att hon var tvungen att gå in och köpa ett lakan till. Och sedan gå till Scorett och köpa ett par skor. Jag tyckte 1 500 var billigt, men dock mycket, haha. Marielle är jag besviken på. Hon var på Ullared en hel dag och handlade för 366 kr! Hur lyckas man ens? Teach me? Haha.

Sen stack vi till Charlie Chaplin i Falkenberg och åt pizza som traditionen är. De stackars falkenbergsbor som satt vid bordet sidan om (två unga killar) hade nog mycket att fundera på när de gick därifrån. Fyra tjejer som pratar skånska och som diskuterar saker som ”valska” (hitta Nemo), hur man ser att någon är gay och Crazy Frog, säger namn som Toilet, Runko, Navel och Skalman och dessutom skrattar hejdlöst och åt skämt som är på nivån Marielle-Fia (det vill säga typ ordvitsar…) Hahaha. Ja Fia, vi vet att du inte tål Cola men ändå!

Så körde vi hem, eller hemåt. För vi hamnade fel igen. Ca 100 gånger… Men tillsist hittade vi motorvägen och då var det redan mörkt igen. Körde ut till stallet och släppte av Fia hos Krisse, sedan hem och lämnade Marielle och Charre.

När man kom hem fick man packa in alla saker och sedan sätta sig med tentan. Yes, verkligen vad man känner för efter en dag i Ullared… Sen ringde Cn och snackade bort en hel timme av min tentatid. Tur du har kompis, kompis, haha, annars hade du blivit fattig! Jaha, klockan halv 2 eller så var jag färdig med tentan och nu är den i alla fall inlämnad och klar. Nöjd? Nej då, men man får väl i värsta fall göra kompletteringar. För att fira gick jag och Fredrik ner på stan och tog en hamburgare efter att Fredrik köpt en ny skjorta och jag ett par vantar. Utan dem hade man ju frusit fast i styret på vägen hem…

Nu ska jag ut till Zorina och sen rufsa lille Kecke i håret och säga grattis. Liten är inte så liten längre i och för sig. Eller jo, haha.