Fredag

Jaha ja, då var det fredag igen. Igår då... alltså. Ledig för att skriva tenta, det var gött trots att man fick börja jobba lite.
Sen var det fest hos Marielle på kvällen. Det började allmänt trevligt och så och ja jävlar med sprit där bjöds på... men jag tror att allt tog slut utom möjligen vinet. Haha. Och alla som nån gång varit på en fest med för mycket sprit vet hur det slutar, och det gjorde det också. Jag är glad att inte jag ska städa... och som vanlig blev folk av med både jackor och skor. Det vanliga som sagt. Vad som inte tillhörde det vanliga var att en svartsjuk kille sparkade på grannens bil så larmet gick och sen komer grannen ut. Så långt inget speciellt. Men, observera att gubben kommer ut barfota, i kallingarna och med ett jävla basebollträ! Jag och Fia asgarvade och sen stack vi, det var synd om Marielle men vad kunde vi göra åt det hela? 
Så var det Tivoli. Hamnade brevid Maxen-Taxen och Niklas i kön. Sen kom lilla Henke som var i Hbg.  Aw, stackare, han har bara sett Kalmarbor nu på ett tag så det måste ha varit en chock att återvända. Haha. Han klagade på att min "elakhet" hade försvunnit och att det var för att jag tyckte om honom för mycket men jag upplyste honom om att han inte skulle smickra sig själv. Haha, där fick han för det.
Så ja... så träffade jag Charre & Sanna så det blev lite shakande med dem. Charres uttryck, inte mitt, haha. och Carro var också på Tivoli såklart och gissa vart? I Vinylbaren naturligtvis. Hade hon vågat gå barfota där hade hon sovit där det är jag säker på...
Haha, just det. Där satt en transa på baren också och slickade sig om läpparna medan han?/hon? smekte sina, hm, smäckra ben. Den stackarn fick dock inte den uppmärksamhet hon?/han? uppenbarligen hade hoppats på. Lite After-Dark-känsla på det där.
Jaha, så stack Fia hem och Sanna och Henke stack vid 2. Ek kom vinglande ut och påstod att han visst skulle komma ihåg idag att han träffade mig. Jovisst, haha! Jag och Charre stack vid kvart i 3 för då kom svarttaxin (ja, Luan kallades Esmirs bil för det och ville ha min skinnjacka i betalning...). Haha, icke!
Jag gillar Tivoli.

Unwritten

Ja, det var en bra beskrivning tror jag. Oskriven...

Jaha ja, så what's new? Jo, jag och Fia ska skaffa en ny häst. Enda problemet: en stallplats. Vi har typ varit Helsingborgs kommun med omnejd runt och frågat. Hittat lite alternativ, men Långeberga är ju det som hägrar om vi kan få där. Vi får la se. Om allt ordnar sig så hämtar vi henne på söndag. Wie!
Sen... tenta att skriva tills på onsdag, fy och usch! Aja, sånt man får ta.
I övrigt då? Åh, just det, fest hos Jocke i fredags. Damn niiice, haha. Det var nästan lite nostagiskt... "Fest hos Jocke", hör bara på det...! Och för en gång skull kände jag nästan alla som var där! Gör jag aldrig på fester annars känns det. Fast jag kom fram till att det inte var odelat bra... för det är nämligen så att de som jag kände där är så totalt olika, vilket innebär att de inte är så intresserade av att snacka med varandra. Så man hamnar lite i kläm då. Kände mig nästan elak mot Henke, men åh, det är bara det att prata med honom kräver 100 % av ens tid. Och alla andra då liksom? Svårt. Ville ju prata med alla!
Känns som om jag behöver tid, allmänt också, kan man inte köpa det på burk?
Och sen... det var en jäkla massa jag hade att säga idag! Var det länge sen jag skrev eller, haha? Men i alla fall: igår var jag på Väla med Charre och Emelie. Träffade den andra Charlotte också och pratade lite med henne. Nice haircut förresten! Vi shoppade så att vi har försörjt Väla för ett tag framöver... haha. Trevligt att äntligen träffas alla tre!
Såå... till helgen: det blir fullt upp! Marielle ska ha fest på fredag och hon står för spriten...! Only by invitation, så fundera inte på att komma och dricka upp den för oss, haha. Sen ska man skriva på tentan och på söndag ska hästen hämtas förhoppningsvis!

För att återvända till det där med oskriven... Så  är det sant. Min plan (struktur kanske man skulle säga då?) är en del av det, den är också oskriven på sätt och vis. För det är en del som måste klaffa. Sen, livet i allmänhet. Det känns oskrivet men på ett bra sätt. Fast man skulle haft mer tid. Egen tid kanske? Får ta mig det, efter tentan.

Jag fick låna en ängel

(Shirley Clamp)
Vacker

"He must die"

Var på bio nyss och såg "John Tucker must die". Lite skrattkramp faktiskt. Men jag ville ju se "Säg att du älskar mig"! Aja, nerröstad av alla de andra tjejerna. Men då kunde ju lilla Fredrik varit med, nu när vi inte skulle se en svensk film? Haha!

Jag insåg dock en sak när jag såg den, suck. Jag vill inte ha de lätta killarna, jag vill ha de där som ofta riskerar att faktiskt såra mig i slutändan. Inte därför förstås! Men, utan spänning; ingen attraktion. De som berättar sin livshistoria första veckan man känner dem och vill att man ska tycka lite synd om dem eller... usch så hemsk jag känner mig nu men ja... tofflar, de tröttnar jag på innan jag hunnit bli intresserad. Inte som vänner dock! Men... jag vill liksom inte ha någon som avgudar mig. På samma nivå? Ja, that's it.
Var hittar man honom då? Jag hittade en. Han har aldrig har tofflat på fel sätt och definitivt inte berättat sin livshistoria... nånsin. Och som jag aldrig tröttnat på heller. Men ibland var det för mycket åt det hållet.

Så är det och fy vad svårt det gör livet. Jag har svårt att bli intresserad... varför ska det var så när alla andra faller för typ... många?  Jag kommer nog att vara singel lääänge... Tja, jag överlever det också alldeles utmärkt. Fast det är tråkigare förstås.
Nä, nu får jag ta och bli lite positiv här! Livet är alls inte illa. Varken som singel eller som ickesingel! Dessutom; hittade jag en kan jag hitta fler. Och med så fina vänner av alla sorter som man har så är det finfint just nu.

"Alla djur, utom möjligen människan, vet att livets huvudsakliga mening är att njuta av det!"

You don't even know the meaning of the words "I'm sorry"!

Jaha, detta har varit en lång men trevlig dag. Först vara i skolan till 4, och ha gruppdiskussion om vad som format oss till de människor vi är idag. Det blev en mycket intressant och väldigt personlig diskussion... Åh, det finns människor jag otroligt gärna skulle velat diskutera just detta med! Synd bara att de inte ser vad som skulle kunna komma ut av det.
Jaha, i alla fall, så var det bussen direkt till Väla sen och träffa Charlotte. Vad kul att det blev av tillsist och att jag äntligen verkligen fick träffa henne och lära känna henne lite! Vi köpte bakad potatis på Graffitti och sen satt vi och snackade från 5 tills de stängde på Väla, haha. Så kom nån Johan också och jag typ krossade hans brutna hand och trots detta erbjöd han sig att köra mig hem sen. Det fick han gärna göra såklart. Haha, men som vi tre skrattade innan dess! Vi hade riktigt kul.
Sen kom Navel och hämtade mig och Fia i den söta lilla reklambilen när inte jag fick låna forden och så kollade vi på United 93 hemma hos Krisse. Den var riktigt bra faktiskt.

Ah, äntligen lite... sinnesfrid idag. Jag vet vad som kommer hända, eller rättare sagt, jag har i alla fall en plan för det istället för att sitta och vänta på vad som kommer härnäst. Det är dags att jag tar tag i vad som sker. Äntligen är det jag som styr spelet. Det har jag väntat länge på. Fan va gott!

Konkurrens? Näää, inte en chans!

Idag hade vi grupparbete i "skolan" hela dagen, alltså inga föreläsningar. Vi skulle diskutera vad som var typiskt svenskt, och mycket kom vi fram till och kul hade vi. Sedan satt vi i basgruppen i solen i stadsparken och läste essäer och diskuterade ett och annat hela eftermiddagen. Riktigt mysigt faktiskt. En aning till bonnabränna på armarna. I mitten av september!

Sen jasså din lilla luring, du gick och skaffade körkort igår? Jaja, man får väl gratulera då. 11 september, konstigt datum att ha tur på! För det var väl ren tur va?
Men kom ihåg, no matter what you do: Jag hade det fööörst! 5 dagar, men i alla fall... det behöver vi inte nämna. Jag hade kortet innan du hade lappen. Haha, är detta en tävling? Hell yeah it is (was)!
Så du trodde du kunde dra ifrån mig med en skruttig CRX, ha! Inte en chans. Din mes, ska du stanna mitt i svängen? Haha. Nej, sorry, men allvarligt, det var sjukt kul! Igeeen...?!
Hahaha, detta är inte bra... Schyyy, inte ett ord till pappa!

Ledig två dagar nu, och livet leker allmänt igen. Det är perfekt. Just nu, just de senaste dagarna bara. Det gäller att njuta för imorgon kan det ha ändrats igen.
Lagom lycka varar längst, är det inte så? Skit samma, det är tråkigare...


Killing softly

I helgen har det blivit en del bilkörning såklart. Ingen mamma hemma, men det var bilen...
Igår var det Arom och Basshunter. Ja, inte mycket att hurra för egentligen men helt okej. Den killen är hyfsat mycket tönt i mina ögon, men för all del rätt underhållande. När han frågat publiken om det fanns några datanördar där, sagt sig ha en del gemensamt med Markolio och skrikit "bira, bira, bira!" och sen dessutom sliter upp skjortan mitt i en låt gick han lite över gränsen, haha. Men man ska kanske inte vara sådan, det var många som kommit för att se honom.
Jaha, sen slapp man tillbringa natten ensam i alla fall, Fia ställde upp. Eh, nä, alltså... hon sov i ett annat rum. Haha.
Sen idag var man på Väla med Naffie. Hon köpte en tavla till mig!
"Vill du ha den?"
"Mjo, men ja... en annan dag kanske"
"Vill du ha den?"
"Ja, jo. Men aja."
"Vill du ha den?!"
"Ehm, ja."
"Fint, du får den av mig för att du har tagit körkort."
Aw, vännen, du kunde knappast ha gjort mig gladare! Inte för tavlan. Den också naturligtvis, men gesten <3

Sen ja. Det är inte varje dag man uppskattar att någon klipper till en med full kraft... först med en kudde och sen med handen, men det händer där allt kan hända.
Sjukt trött på missförstånd för övrigt. Jag borde lära mig prata problem. Mina egna, that is. After all, jag ska bli socionom...
We will kill each other eventually. Love each other to death, so to speak. Och då menar jag fyra, inte två. Eller ja, två och två i taget kanske. Hon & han, hon & han, hon & hon. Mm, förmodligen. För mycket känslor, av för många sorter, på samma ställe. Virrigt? Det tycker jag också att det är.

Happy day

KÖRKORT - tydligare kan det väl inte sägas skulle jag tro. 6/9, ytterligare ett datum så måste läggas till listan av viktiga. Min lista då... du måste inte tvunget minnas det.

Jaha, så då var man vän med Fia igen. Fast det måste sägas för det är sanningen, att även om jag överser så kan jag inte glömma bara sådär. Om jag verkar misstänksam... så lev med det för det är inte utan orsak. Dock, jag kan inte neka till att jag har saknat henne.
Igår saknade jag henne mest, vi har sagt för evigheter sedan att den dagen jag tar körkort skulle vi ut och köra. Gårdagen blev precis som jag tänkt mig tillsist, inte precis något man är van vid...
Ja, nu skulle det bara vara att min... ja, vän? vill prata med mig när vi träffas också. Jag bits inte? Eller ibland, men det vet du väl, det är inte så farligt. Du säger ju jämt att jag är så svag ändå... haha.
Men. Att  vara sidan om dig finns det ingen glädje i, jag vill vara med dig. Se mig?

Ni tre, snälla stanna i mitt liv föralltid.
Allt vi gjort tillsammans, bra och dåligt, kommer jag aldrig att glömma i vilket fall.

Novisch

Jaha, då var man student, novisch. Tillbaka i skolsalen igen, men det ska bli roligare denna gång. En något underlig klass man har hamnat i, fast säkert helt normal för socialhögskolan. Åldern 18-45 år, med medelåldern runt 20-25, haha. Oj, känns väldigt förvirrat än så länge med kårer och studentföreningar, litteraturlistor och timscheman. Äh, det klarnar säkert snart.

I helgen var det ut med Naffie igen i fredags på Tivoli. Åh, nostalgi till max när hälften av tjejerna från 9F stod på scenen och dansade tillsammans! Jag, Naffie, Klang, Hahn, Nalle & Fåke för att använda de gamla hederliga smeknamnen. Sabina, Marie, Pungis, Elin och Söder, ni skulle varit där. Haha. (Vem kom på alla dessa namn?! Svaret är i minst 50% av fallen Nathalie...)
Sen blev det även lite dans med Jocke, Alex och Zandro bland andra.
I lördags blev det inte riktigt som tänkt förvisso vilket var tradigt, men jag och Naffie var hemma hos Jocke med Alex och Henke och det var riktigt skoj stundtals faktiskt. Sen blev det djupa samtal också framåt natten sådär. Men inte sånna kommentarer som förra helgen.
Mattos var oslagbar då med sin... ja... är "komplimang" rätt ord?
"Alltså, om Cn hade haft en sån rumpa som du så skulle jag velat vara tjej!"
Tala om att krångla till saker och ting, haha!

Ja, jag inser till fullo vad det är jag har förlorat och det är inte lite. Det enda jag kan trösta mig med är att det finns inte en enda sak jag hade kunnat göra annorlunda för att det inte skulle hända. Jag har det bara bra även utan er, saknar ingenting egentligen och jag har roligt ändå men tomrummet kan ingenting fylla. Det är som det är med det.
- Hon och jag tog hissen upp som hänt mig så många gånger förr men om jag inte vände mig om var det du som stod bakom mig.
- Han mätte sin hand med min och skrattade som hänt mig så många gånger förr men allt jag såg genom tårade ögon var din hand.
Ni fattas mig, det är bara så tyvärr.