Mycket på G...

... just nu känns det som. Fick godkänt på uppsatsen idag, ska bara fixa några detaljer och sedan lägga ut den på LUP, alltså i universitetets databas. Kommer att blir upplagd i slutet av nästa vecka. Då ska vi skicka ut adressen till våra intervjupersoner. Hoppas att vi får reaktioner från dem, och hoppas att de är positiva! Ska bli allra mest spännande att höra om de tycker att vi har gett en rättvis bild av hur det är att vara adopterad.

Har agerat datorexpert till mormor och morfar idag, skulle fixa internet till dem. Inte helt enkelt, inte ens Telias support kunde lösa problemet. Problemet är att de ska installera ett modem, ni vet ett sådant där "biip, bip, bip, bip, biip, bi-biiip..." 56kb. Det funkade sådär med en ny dator, blev bara blåskärm när man försökte koppla upp. Jag har stort tålamod, men sådant tekniskt skit som inte fungerar kan göra en galen. Hade det varit min dator kanske den hade åkt ut genom fönstret. Fick i alla fall varma mackor för besväret. Och få är så tacksamma för hjälp som mor- och farföräldrar, eller hur?

Nu ska man, efter imorgon, ha sommarlov i drygt en hel vecka. Snälla, snälla, gör så att det blir fint väder då! Ska på Sweden rock på lördag med Christoffer och Klas och se bland annat Dream Theater och Europe. "It´s the final countdown..." Sedan ska vi gå ut och fira Emelies födelsedag (något försenat) någon dag snart. Och sedan är det förstås Prag. Ja, jag vet att jag tjatar, men det var så länge sedan man kom iväg någonstans känns det som! Helgen efter det ska vi till Kungälv och ge oss ut med båt i skärgården och självklart till en av Sveriges vackraste platser; Marstrand. Så blir det väl en sväng inom Göteborg också. Sedan har vi dessutom planer på att hälsa på mina kusiner i Småland, cykla i Danmark, åka till Bakken ett stor gäng, ta en tripp till östra Skåne, cykla på Ven, åka till Bornholm och ha nittotalsfest. Så visst finns det saker att göra. Och varsågoda för inspirationen!





Vackra Marstrand. Ljuset och utsikten över havet är... Marstrand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback