Välbehövlig helg...

... är det här. Gjorde egentligen inte ett skit igår, satt hemma och kollade på film bara vilket var precis vad som behövdes. American History X, jag tröttnar aldrig på den. Men när vi nu, förutom den, också äger Romper Stomper så ser man varifrån idéen kommer. Fast att göra en film om nazism och inte enbart skinheads är rätt hårt. Sedan blev det en hjärndöd actionkomedi med Schwartzenegger, liksom för att väga upp allvaret. Det gjordes en del bra på nittiotalet ändå. Tänk att man har blivit så gammal att man kan bli nostalgisk! Alltså dags att bli det på allvar nu någon gång snart. Nittiotalsfest med magtröja, jazzbyxor, Scooter, Backstreet Boys och Smirnoff Ice. Kan ju bara inte misslyckas!

Idag var jag och Christoffer ute och gick en tvåtimmarspromenad med Zurka. Kom fram till (bland en massa annat klokt och dumt) att vi allihop måste åka till Prag eller något sådant ställe över midsommar. Detta ska verkligen bli av, så det är lika bra att ta tag i det med en gång. Ska bli sjukt roligt! När vi sedan kom tillbaka från promenaden ringde Emelie och bad om att få komma hit eftersom någon idiot jagade henne med bilen från Söder till Väla och tillbaka igen. Folk är fan ta mig inte kloka. Tyckte hon gjorde helt rätt i att komma hit i alla fall, tre är bättre än en.

Nu ska vi gå och spela biljard eller något i den stilen om Zurka bara kan slita sig från ICA någon gång... Snigeln själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback