Kattarp!

Det finns en bra förklaring till den kassa uppdateringen; äntligen har flytten blivit av. Har varit fullt upp, och sedan har man försökt sköta skolan också, vilket inte har gått sådär jättebra om jag ska vara ärlig. Nu har vi kommit något sånär iordning, trots att målarna inte blev klara förrän igår eftermiddag. Jag plockade fram städgrejorna direkt och städade bort det värsta byggdammet och sedan ägnade vi kvällen åt att skruva ihop helgens IKEA-skörd, precis som vi ska göra idag. Det är sjukt så fort man vänjer sig vid att vara bonne! Man sover som en stock och det är mycket trevligare att vara hemma, fast det står flyttkartonger lite vartans och IKEA-kartonger överallt. I och med att vi nu har varsin bil finns det bara fördelar som jag ser det. Det är underbart dött här, inte en människa i rörelse, det enda man ser är någon som är ute med hunden. Och så en massa katter.

Var ute och red idag också utanför Fleninge (varför lämna lannet?) och körde dit på bonnastigar. Mycket trevligt. Det är inte konstig man trivs härute. Vi har egen trädgård, några futtiga kvadratmeter mark som ingen får gå in på om de inte har vårt tillstånd... bara det! Vi har uterum, och alltså har vi inte behövt bo bland kartongerna utan tagit in en och en efterhand som vi har packat upp dem. Nu väntar vi bara på att hämta vår lilla kise till helgen och sedan på besök från alla vi känner! Ska bli så mycket trevligare att ha folk här än i vår lilla etta och tänk till sommaren... grillfest, javisst! Det blir till att inhandla utemöbler och sådant till våren. Vi kommer att trivas här, eller det gör vi förresten redan. Kommer kännas konstigt att åka tillbaka till Guldsmedsgatan till helgen och flyttstäda där, men no more Söder och no more idiotgrannar. Här har vi bara två, och de är någonstans mellan 85 och graven, vi har inte hört minsta lilla ljud ifrån dem eller någon annan.

Det är skillnad; inget äckel som stönar och spelar musik för hela kvarteret, ingen Göken som skriker fotbollsresultat, ingen sinnessjuk zigenare som hänger ut genom fönstret natt och dag och iakttar alla andras liv, ingen Fröken Nyfiken, ingen dansk arab som städar trapphuset med klorin mitt i natten och ingen Auschwitz som hänger nedanför fönstret och käkar mars och kedjeröker. Halleluja!


Kommentarer
Av: Emelie

Säg som det är Anna...du saknar det egetligen!:) Ska bli roligt att se er nya lya/villa.

2009-11-17 @ 14:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback