110514 Christoffer & Anna...

...kommer det att stå i våra vigselringar. De kommer vi att byta i min absoluta favoritkyrka; Mariakyrkan i Helsingborg.



Jaha, då var det sagt. Men det är ju knappast en hemlighet längre. Har dock ett par personer kvar att berätta för som inte läser här. Älskar att se folks ögon vidgas när det jag sagt sjunker in, haha. Bäst hittills tyckte jag faktiskt om Viktors reaktion: "Det är stort, det är riktigt stort" sa han. Och ja, det är det.


Kommentarer
Av: pelle

Ey, grattis! Fan vad kul för er! :D

Av: ina-bina

Tack så hemskt mycket!



När jag svarade på de där frågorna i den där lilla intervjun kände jag dock att jag var tvungen att redigera mina svar. En vän till mig sa att jag inte skulle använda så "fina" ord, och menade på att de flesta bloggarna är rätt ytliga människor och ändå inte läser. Med andra ord - jag gäspar också sönder käken när jag försöker läsa genomsnittsbloggar med pisstråkiga shoppingfynd ;)



Tack för en lite vettigare kommentar än den slags kommentarer majoriteten skriver. Hur mycket jag än uppskattar komplimanger om mina foton, föredrar jag när folk lämnar personlighet!

2010-08-11 @ 00:35:02
URL: http://inabina.blogg.se/
Av: Emelie

Ska bli jätteroligt att få vara delaktig på:) Ni är som gjorda för varandra:)

2010-08-11 @ 19:45:08
Av: AnnaPanna

Wiiiie äntligen är det officiellt=) Haha!!! Grattis i förskott=)

2010-08-13 @ 12:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback